Nieuwe website!

U raadt het al: Leuven Centraal heeft een nieuwe website! Wij vragen aan al onze leden om een kritisch oog te laten vallen op onze website en hun opmerkingen door te sturen naar het bestuur.
Wat is er goed/niet goed aan de website, wat kan er beter? Wat ontbreekt er nog? Vertel het ons zodat wij de website kunnen aanpassen en verbeteren.
Samen maken we een website om trots op te zijn!

4 gedachten over “Nieuwe website!”

 1. Arnaud Aglave

  Ow, waw zeg,

  super gedaan, dikke proficiat voor de nieuwe website, ben onder de indruk!

 2. Stef Renkens

  Overall ziet het er schitterend uit! Veel inhoud is overgenomen van de oudere webstek, en dat is prima.

  Eén zaak vind ik een beetje misleidend in het menu. Als je een “tab” opent, zie je keuzemogelijkheden, alsof je enkel deze mogelijkheden kan kiezen. Onder hoofdknop zit er evenwel ook inhoud, die op lagere niveaus niet altijd herhaald wordt.

  Voorbeeld: Als je over “Contact” ‘hovert’, klapt het item open voor “Nieuwe Leden”, alsof er onder “Contact” enkel iets staat voor nieuwe leden, terwijl de “Contact” knop zelf informatie herbergt over het bestuur.

  Eigenlijk denk ik dat alle informatie best enkel op het onderste niveau staat, of zet onder de hoofdknop enkel zoiets als een inhoudstafel, met knoppen voor “meer info”, zoals het is gedaan voor “clubwerking”.

  1. Leuven Centraal

   Hey Stef,

   Bedankt voor de feedback! Dat was inderdaad ook een punt van twijfel voor ons. We hebben het menu nu eens aangepast zodat je het resultaat kan bekijken. Als dit beter wordt bevonden, kunnen we het zo laten.

   Groeten,
   Het bestuur

Reacties zijn gesloten.

Scroll to Top