PRAKTISCH

Lessen

De lessen op vrijdagavond beginnen stipt om 19u00. We vragen dan ook dat de kinderen uiterlijk om 18u50 aanwezig zijn teneinde de lessen tijdig te laten beginnen en laatkomers te vermijden. Voor de zondaggroep, vragen we dat de kinderen ten laatste om 9u50 aanwezig zijn, zodat de lessen om 10u00 stipt kunnen beginnen. Regelmatig mailen we nieuwsbrieven met daarin aankondigingen van tornooien en allerhande evenementen.

Na elke les, die ongeveer 1u duurt, spelen we een partij die deel uitmaakt van een jeugdtornooi. Het tempo bedraagt 25 minuten per speler. Aan het einde van elk seizoen is er een prijsuitreiking met bekers voor de eerste per niveau. Iedere speler krijgt dan ook een natura prijs.

Dranken

Breng een drinkbus mee! Er is plat en bruisend water vrij verkrijgbaar in de speelzaal. Er mag ook drank van thuis meegebracht worden.

Gedragsregels

Het gebeurt wel eens dat kinderen speelgoed van thuis meebrengen. Dat leidt de aandacht enorm af en om die reden zien we dat liever niet.

Schaken vereist concentratie en daarom vermijden we onnodig lawaai.

Jeugdverantwoordelijke

Voor vragen rond de jeugdwerking kan u steeds terecht bij de jeugdverantwoordelijken René Creemers en Annelies Falepin via e-mail chess@leuvencentraal.be

Scroll to Top