Instructies voor Deelnemers

Beste deelnemer,

Welkom om het 33ste Open van Leuven. Wij verwachten u op 10 november in De Kring, Jozef Pierrestraat 60 te Leuven (Kessel-Lo).

De deelnemerslijst en alle andere informatie kan u vinden op deze website. We hebben niet alle geïnteresseerden tot het toernooi kunnen toelaten. Er is dus nog een wachtlijst.

Gelieve u aan te melden aan onze inschrijvingsbalie in de toernooizaal tussen 18u en 19u. De eerste ronde vangt aan om 19u30.

Als u niet aanwezig kan zijn op de eerste ronde en u tijdens de eerste ronde een bye wilt nemen, gelieve dit via mail te melden uiterlijk 10 november om 18u. Bijkomend, indien u op één of meer andere rondes een bye wil nemen, gelieve dit ook via mail te melden en duidelijk te herhalen bij de aanmelding.

Spelers die zich op 10 november niet aanmelden en ook geen bye nemen voor de eerste ronde, kunnen niet deelnemen aan het toernooi en krijgen geen terugbetaling.

Als u niet aan het toernooi kan deelnemen, meld dit dan zo snel mogelijk, zodat een vervanger kan worden gecontacteerd. Als u zich afmeldt voor 3 november, dan wordt uw inschrijvingsgeld gegarandeerd terugbetaald; nadien enkel als we een vervanger kunnen vinden.

Tenslotte melden we dat er misschien foto’s worden genomen tijdens het toernooi, ter publicatie op onze website. Gelieve het ons te melden als u niet wil dat er een gerichte foto van u gepubliceerd wordt.

Met vriendelijke groeten en tot in november,

Schaakclub Leuven Centraal
chess@leuvencentraal.be

Scroll to Top