Instructies voor Deelnemers

Beste deelnemer,

Welkom op het 34ste Open van Leuven. Wij verwachten u op donderdag 9 november in De Kring, Jozef Pierrestraat 60 te Leuven (Kessel-Lo).

De deelnemerslijst en alle andere informatie kan u vinden op onze website.

Gelieve u aan te melden aan onze inschrijvingsbalie in de toernooizaal tussen 18u en 19u. De eerste ronde vangt aan om 19u30.

Als u niet aanwezig kan zijn op de eerste ronde en u tijdens de eerste ronde een bye wilt nemen, gelieve dit via mail te melden uiterlijk 9 november om 18h. Sommigen hebben dit al gedaan. U kan dit verifiëren op de deelnemerslijst (eerste kolom). Voor andere rondes kan u een bye aanvragen tijdens het toernooi. Het wordt ten zeerste op prijs gesteld als u dit eerder doet. In dit verband herinneren we u eraan dat 10 november in België een gewone werk- en schooldag is. Tijdens het toernooi kan u een eerder aangevraagde bye intrekken.

Spelers die zich op 9 november niet aanmelden voor de eerste ronde en ook geen bye nemen voor de eerste ronde, kunnen niet deelnemen aan het toernooi en krijgen geen terugbetaling.

Als u niet aan het toernooi kan deelnemen, meld dit dan zo snel mogelijk, zodat een vervanger kan worden gecontacteerd. Als u zich afmeldt voor 31 oktober, dan wordt uw inschrijvingsgeld gegarandeerd terugbetaald; nadien enkel als we een vervanger voor u kunnen vinden.

Tenslotte melden we dat er misschien foto’s worden genomen tijdens het toernooi, ter publicatie op onze website. Sommige partijen zullen ook live gestreamd worden. Gelieve het ons te melden als u niet wil dat er van u een gerichte foto of ander beeldmateriaal van u gepubliceerd wordt.

Met vriendelijke groeten en tot in november,

Schaakclub Leuven Centraal
chess@leuvencentraal.be

Scroll to Top