Tornooikalender

Hier vind je een overzicht van tornooien die in de buurt (minder dan 300km vogelvlucht) georganiseerd worden, met de link naar de tornooisite. Ook vind je er een lijst van clubleden of goede bekenden die zich al ingeschreven hebben.

Disclaimer: de club garandeert niet dat alle tornooien die hieronder zijn opgenomen in de lijst, ook daadwerkelijk goede tornooien zijn. Oordeel zelf aan de hand van de folder en “eigen onderzoek”.

Mei 2023

Hou deze datum vrij in je agenda, want dit is echt een topevenement in de buurt. Ook dit jaar zullen er weer talrijke Leuvenaars naar Maastricht trekken. Dit is het contingent deelnemers van Leuven Centraal: Jan De Geest, Kevin Demiddele, Josh Franklin-Mann, Patrick Geussens, Khoi Nguyen, Wim Peers, Bart Persoons, Stef Renkens, Bert Talloen, Bart Vervaet, en Robin Wuytens.

Voor wie absoluut met Pinksteren wil schaken en er in Maastricht geen plaats meer was.

Nog een plaats waar je met Pinksteren kan schaken.

Juni 2023

Zesrondig tornooi. Er wordt gespeeld in drie groepen, volgens rating. Opgelet: de partijen van de C-reeks (< 1600) tellen niet mee voor FIDE-rating.

Juli 2023

Schaken in’t Kuipke. Drie open toernooien, een toernooi voor 55-plussers, en twee open toernooien: het ene telt mee voor FIDE-rating (nieuw!) en het andere niet.

Toernooi voor mannen van zestig en ouder en vrouwen van vijftig en ouder.

Augustus 2023

September 2023

Seniorentoernooi voor mannen van boven de zestig en vrouwen van boven de vijfenvijftig.

Oktober 2023

Zwitsers toernooi over zes ronden. Telt niet mee voor FIDE-rating.

November 2023

Het jaarlijks hoogtepunt van het Leuvense schaakleven. Niet te missen!

Scroll to Top