Naar inhoud

Home Jeugd Praktisch

Praktisch

Lessen

De lessen op vrijdagavond beginnen steeds stipt om 19u00. We vragen dan ook dat de kinderen uiterlijk om 18u50 aanwezig zijn teneinde de lessen tijdig te laten beginnen en laatkomers te vermijden. Regelmatig geven we nieuwsbrieven mee met daarin aankondigingen van tornooien en allerhande evenementen.

Vanaf 20u00 spelen we tijdens lesdagen steeds een jeugdtornooi. Tempo is 25 minuten per speler. Aan het einde van elk seizoen is er een prijsuitreiking met bekers voor de eerste per niveau. Iedere speler krijgt dan een natura prijs.

Dranken

Er mag drank van thuis meegebracht worden.

Contact

We sturen regelmatig een mail naar onze jeugdleden met daarin nuttige informatie over de club. Het is dan ook belangrijk dat we van iedereen een correct werkend e-mailadres hebben.

Gedragsregels

Er wordt gevraagd niet te eten of te drinken boven in onze zaal. Laat de kinderen ook best geen speelgoed van thuis meebrengen. Dat leidt de aandacht enorm af. Uiteraard worden de leraars en andere leerlingen ook enorm gestoord als sommigen lawaai maken, rondlopen of op een of andere manier te veel aandacht proberen op te eisen. Bij gedragsproblemen worden de ouders op de hoogte gebracht.

Jeugdverantwoordelijke

Voor vragen rond de jeugdwerking kan u steeds de jeugdverantwoordelijke René Creemers contacteren. Dit via e-mail (rene.creemers@skynet.be).

LERAARS AAN HET WERK

stap 1: Niels

stap 2 A: Sven en Michiel

stap 2 B: Simeon

stap 2+: Eric

stap 3: Rene Creemers (rene.creemers@skynet.be)

stap 4: Roel Goossens (roel.goossens@yahoo.com)