Naar inhoud

Home Jeugdwerking Praktisch

Praktisch

Lessen

De lessen op vrijdagavond beginnen steeds stipt om 19u15. We vragen dan ook dat de kinderen uiterlijk om 19u10 aanwezig zijn teneinde de lessen tijdig te laten beginnen en laatkomers te vermijden. De kinderen krijgen eerst een 40-tal minuten les uit hun stappenboekje. De resterende 20 minuten zijn gereserveerd voor partijen. Regelmatig geven we nieuwsbrieven mee met daarin aankondigingen van tornooien en allerhande evenementen.

Vanaf 20u20 spelen we tijdens lesdagen steeds een jeugdtornooi. Tempo is 25 minuten per speler. Aan het einde van elk seizoen is er een prijsuitreiking met bekers voor de eerste drie.

Dranken

Er mag geen drank van thuis meegebracht worden. Drankjes kunnen beneden in het cafe gekocht worden. Er is een ruim assortiment aan frisdranken, chocomelk, chips enz.

Contact

We sturen regelmatig een mail naar onze jeugdleden met daarin nuttige informatie over de club. Het is dan ook belangrijk dat we van iedereen een correct werkend e-mailadres hebben.

Gedragsregels

Er wordt gevraagd niet te eten of te drinken boven in onze zaal. Laat de kinderen ook best geen speelgoed van thuis meebrengen. Dat leidt de aandacht enorm af. Uiteraard worden de leraars en andere leerlingen ook enorm gestoord als sommigen lawaai maken, rondlopen of op een of andere manier te veel aandacht proberen op te eisen. Bij gedragsproblemen worden de ouders op de hoogte gebracht.

Jeugdverantwoordelijke

Voor vragen rond de jeugdwerking kan u steeds de jeugdverantwoordelijke Rene Creemers contacteren. Dit via e-mail (rene.creemers@skynet.be).

Lesgevers

stap 1: Niels

stap 2 A: Sven en Michiel

stap 2 B: Simeon

stap 2+: Eric

stap 3: Rene Creemers (rene.creemers@skynet.be)

stap 4: Roel Goossens (roel.goossens@yahoo.com)