Naar inhoud

29-05-2017Zomeractiviteit : Jeugd

We starten de vakantieperiode met een superleuke ‘zomeractiviteit’. Er kan geravot worden in het bos, voetbal gespeeld op het voetbalveld, andere spelletjes en vooral een schaaktornooitje waar het er niet toe doet.

Op zaterdag 8 juli, van 13.00 u. tot ongeveer 16.30 u., spelen we het tornooitje volgens het ‘Zwitsers systeem’ in een pittoresk gelegen lokaal van VK Heuvel-Lo. Dit lokaal aan het ‘Wimmershof’, met voetbalveld en ruime parkeergelegenheid, ligt aan de rand van een bos en kijkt uit over de groene omgeving (* Zie voetnoot). Ideaal dus voor spel en ontspanning.

Schakertjes (zeker de beginnertjes) uit de wijde omgeving van Leuven worden uitgenodigd. Voor sommigen wordt het een eerste kennismaking met een tornooi, voor anderen een weerzien tussen schaakvriendjes uit de les.

De deelname is gratis en we zorgen voor wat drankjes, versnaperingen en een ijsje. Ook gratis uiteraard. Wegens het groeiende succes is het helaas mogelijk dat we het aantal inschrijvingen moeten beperken. 
 
Kan je bij deelname wel iets laten weten (= een mailtje sturen)? Kwestie van de nodige voorbereidingen te kunnen treffen. 
 
Tot dan!
 
René Creemers
rene.creemers@skynet.be 
0498 94 15 89

Reacties (0)

Er heeft nog niemand gereageerd op dit nieuwsbericht.

Reageren